Palvelut

Palveluihini kuuluvat henkilökohtaisten treeni-ja ravinto-ohjelmien laatiminen kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille salilla kävijöille. Teen myös treeniohjelmia eri lajien harrastajille, joten voit huoletta ottaa minuun yhteyttä ja laadimme sinulle henkilökohtaisen ohjelman.

Kun tarvitset ohjausta tai valmennusta

Sinun kannattaa lähettää minulle riittävän kattavat tiedot itsestäsi, jotta saisin mahdollisimman tarkan kuvan sinusta ja tavoitteistasi ja näin ohjelman laatiminen olisi helpompaa ja palvelisi myös sinua paremmin. Kirjoita minulle pieni kertomus itsestäsi, jossa mm. seuraavia tietoja: ikä, sukupuoli, paino, pituus, aiempi liikunta tausta ja muut liikunnalliset harrastukset, nykyinen treeniohjemasi ja tietoa ruokailu tottumuksistasi(vaikka yhden päivän ruokailut malliksi).

Lisäksi voit kertoa tämänhetkisestä elämän tilanteestasi, työstäsi, opiskelusta jne. Nämä ovat asioita, jotka otan huomioon aina henkilökohtaista harjoitussuunnitelmaa laatiessani. Luonnollisesti kaikki asiat ovat luottamuksellisia sinun ja minun välillä.

Ruokailu tottumusten kohdalla kannattaa olla rehellinen itselleen ja myös minulle, eikä mitään liioittelua kannata harrastaa koska se sitten kostautuu myöhemmässä vaiheessa. Voit liittää otteen vaikkapa ruokapäiväkirjastasi jos sinulla on sellainen.

Personal training –palvelut on suunniteltu siten, että voit valita juuri sellaisen kokonaisuuden, joka palvelee juuri sinua ja sinun tarpeitasi. Olitpa sitten aloittelija tai pidemmälle ehtinyt treenaaja, autan sinua kaikissa treenaamiseen ja ravintoon liittyvissä asioissa.

Seuraavassa erilaisia valmennuspaketteja, jotka ovat käytössäsi:

Valmennuspaketti I

Sisältää kaksi treeniohjelmaa vuoden ajaksi:

  • voimanhankintapainoteinen treenijakso
  • kiinteyttävä treenijakso

Valmennuspaketti I sisältää myös perusohjauksen lisäravinteiden käyttöön, jossa myös katsotaan juuri sinulle sopivat lisäravinteet ja niiden käyttömäärät. Soveltuu kaikille kuntosaliliikunnasta kiinnostuneilla, jotka haluavat oppia heti alusta pitäen tekemään asiat oikein Henkilökohtaisesti suosittelen tätä kaikille niille, jotka ovat aloittaneet kuntosaliharjoittelun vasta vähän aikaa sitten. Näissä ohjelmissa tulee riittävä kokonaisuus perustietoa treenaamisesta ja nimenomaan treenaamisesta oikein. Kun kaikki on heti alusta alkaen kunnossa, et tuhlaa turhaan aikaasi ja saat tuloksia nopeammin. Ei sisällä ravinto- ohjelmaa. Voit tarvittaessa varata minulta ajan yhteistä salitreeniä varten, jossa voimme käydä uuden ohjelmasi läpi ja vaikka treenata jonkun lihasryhmän yhdessä.

Valmennuspaketti II

Sisältää samaan tapaan kun valmennuspaketti I:ssä kaksi treeniohjelmaa, jotka tehdään juuri sinulle yhden vuoden mittaiseksi jaksoksi. Katsotaan juuri ne liikkeet jotka sopivat sinulle ja liikkeitä vaihdellaan tietyin väliajoin.

Lisäksi tässä paketissa katsotaan sinulle ns. massakauden ruokavalio ja lasketaan kalorit peruskaudelle tukemaan voimanhankinta treeniä. Kiinteyttävälle jaksolle lasketaan omat kalorit ja tarkastellaan hieman syvällisemmin ravintoasioita nimenomaan kiinteyttävän treenin tueksi. Suunnittelen sinulle valmiiksi tietyn rungon, jota voit noudattaa ruokailujen suhteen ja annan valmiiksi laskettuja kokonaisuuksia päivittäisistä ruokailuista. Parhaan lopputuloksen kannalta on viisasta, että alkuvaiheessa osaat jo laskea kalorit ja voit omatoimisesti pitää ravintopäiväkirjaa.

Tämä valmennuspaketti sopii ihan kaikille treenaajille lajista riippumatta. Erityisen tärkeää tässä on ravintoasioiden osuus, jolla yleisesti ottaen on todella suuri vaikutus kehitykseen. Lisäksi tämä kokonaisuus sopii myös niille fitness-ja bodyurheilijoille, jotka suunnittelevat kilpailevansa lähitulevaisuudessa, ei vielä tänä vuonna vaan vuoden tai kahden päästä.

Valmennuspaketti III

Sisältää vuoden mittaisen valmennusjakson kilpailuun valmistautuvalle, jonka aikana keskitytään alussa lihasmassan hankintaan tai vastaavasti niihin seikkoihin joihin kilpailija itse haluaa suunnata harjoitteluaan.

Lisäksi paketti sisältää varsinaisen ravintosuunnitelman koko vuodeksi ja nimenomaan dieetin kalorilaskelmat sekä kisaa edeltävät viimeistelyt, ohjausta värien käytöstä, tyhjennyksestä ja tankkauksesta ennen kisaa yms. tärkeistä asioista.

Valmennuspaketti III:een kuuluu myös poseeraus valmennusta, joka on ensiarvoisen tärkeää kokonaisuuden kannalta. Autan myös taitojeni mukaan vapaa ohjelman yms. suunnittelussa.

Tähän valmennuspakettiin kuuluu säännölliset tapaamiset valmentajan ja valmennettavan välillä. Näin pysytään koko ajan tilanteen tasalla ja voidaan tarvittaessa tehdä korjauksia aiempiin suunnitelmiin.

Soveltuu pääasiassa joko fittness- tai kehonrakennuskisaan valmistautuvalle urheilijalle ja ennen varsinasta valmennussuhteen aloittamista olisi suotavaan sopia kahdenkeskinen tapaaminen, jossa käytäisiin perusasioita läpi.

Valitse vapaasti ja tilaa hintatiedot sähköpostitse haluamastasi paketista!

Kaiken tämän lisäksi autan myös muidenkin lajien urheilijoita ravinto-ja treeniasioissa, joten kannattaa ottaa yhteyttä vaikka lajisi ei olisikaan fitness tai kehonrakennus. Hintatiedot saat soittamalla tai sähköpostitse!

Palveluihini kuuluvat myös esiintymiset ja seminaarit

Lisätietoja sähköpostilla info@arikokkonen.com

Arkistot
 
huhtikuu 2016
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Hei    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Slideshow